Släpvagnar i Eskilstuna Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Eskilstuna Vi levererar där du bor

Brett sortiment av släpvagnar i Eskilstuna

Om du är intresserad av att köpa en släpvagn i Eskilstuna, så finner du ett omfattande sortiment hos oss. Vi erbjuder en mångfald av olika modeller som passar för olika typer av transporter. Dessutom kan du lägga till smarta tillbehör som förenklar lastning, surrning och transport för att göra din upplevelse ännu smidigare.Silverlackera biltrailer i aluminium med tandemaxel

Att välja rätt släpvagn i Eskilstuna

Vi stoltserar med ett omfattande utbud av släpvagnar från många av marknadens mest betrodda tillverkare. I vårt sortiment finner du allt från generella modeller till specialdesignade släpvagnar, såsom skotersläp, idealiska för transport av mindre fordon.

Om du letar efter en släpvagn i Eskilstuna, erbjuder vi modeller både med och utan bromsar. Även om obromsade släpvagnar inte kan bära lika tung last som deras bromsade motsvarigheter, är de ofta lättare att underhålla. Dessutom behöver obromsade släpvagnar inte registreras, vilket innebär att du sparar pengar i form av skatter. Denna typ av släpvagn är därför ett utmärkt val för dig som söker efter ett kostnadseffektivt alternativ.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Västerås och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Västerås.


Jetski på släpvagn bakom dragbil

Ditt kompletta sortiment av släpvagnar i Eskilstuna

För båtägare som vill ha en smidig transport till och från vattnet, erbjuder vi ett brett sortiment av båttrailrar och båtvagnar. Dessutom, om du behöver flytta en personbil, har vi praktiska biltrailrar tillgängliga.

För den som önskar specialanpassa sin släpvagn i Eskilstuna erbjuder vi ett sortiment av extrautrustning. I vårt utbud av tillval finns allt från ramper och kåpor till reservhjul och vinschar, vilket säkerställer att din släpvagn kan uppfylla dina specifika transportbehov.