Släpvagnar i Botkyrka Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Botkyrka Vi levererar där du bor

Smidig släpvagnslösning i Botkyrka

Hos oss hittar du enkelt en släpvagn i Botkyrka som passar dina behov. Du kan välja mellan bil- och båttrailrar, EU-trailrar och många andra modeller. Dessutom erbjuder vi ett omfattande utbud av smarta och praktiska tillbehör som gör dina transporter ännu enklare.Svartlackerad skotersläpvagn bakom bil

Så väljer du rätt släpvagn i Botkyrka

Innan du köper en släpvagn i Botkyrka är det viktigt att fundera över dina specifika behov. Om ditt huvudsakliga ändamål är att transportera trädgårdsavfall eller byggmaterial kan en obromsad släpvagn, som en EU-trailer, vara ett prisvärt val. Denna typ av släpvagn är oftast mer ekonomisk och du behöver inte betala fordonsskatt för den.

För de med högre lastkrav kan en bromsad släpvagn vara det bästa alternativet. Med bromsar kan du transportera tyngre objekt säkert och effektivt, vilket ger dig större flexibilitet i dina transporter.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Silverlacker aluminium skotersläp bakom dragbil

Optimera ditt släpvagnsköp i Botkyrka med rätt val och tillbehör

För dem med krav på riktigt tuffa transporter, erbjuder vi entreprenadsläp i Botkyrka. Dessa är särskilt utformade för att klara av tunga transporter som grävmaskiner. Om ditt fokus istället ligger på lättare fordon som fyrhjulingar och skotrar, är skotersläp ditt bästa val. Men om ditt behov varierar, kan en vanlig bromsad släpvagn också klara av att transportera mindre fordon med tillfredsställande lastkapacitet.

Det är viktigt att tänka på de små detaljerna. Uppkörsramper, flakpresenningar och diverse kåpor är några av de tillbehör vi erbjuder. De kan verkligen göra en skillnad när det kommer till att förenkla lastning och skydda din last under transport.