Släpvagnar i Borlänge Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Borlänge Vi levererar där du bor

Enkelt beställa släpvagn i Borlänge

För dig som är intresserad av att beställa en släpvagn i Borlänge är det idag lättare än någonsin. Hos oss finner du ett omfattande utbud av olika modeller. När du har lagt din order levererar vi din vara till det närmsta uthämtningsstället för din bekvämlighet.Entreprenadsläpvagn med extra hög silverlackerad aluminiumkåpa

Hitta rätt släpvagn i Borlänge för dina transportbehov

Utbudet av släpvagnar är större än någonsin tidigare. I och med att de flesta har tillgång till internet är det dessutom enkelt att beställa sin släpvagn på nätet. För att köpa en släpvagn i Borlänge kan du börja med att botanisera i vårt sortiment. När du hittat en modell som passar bra är det bara att beställa och invänta levereras.

Att hitta rätt släpvagn kan dock kräva att man lägger ner lite tid och läser om de olika alternativen. I det fall du behöver kunna transportera båtar och bilar är en specialtrailer för detta ändamål oftast den bästa lösningen. Du hittar bil- och båttrailrar av hög kvalitet från flera olika tillverkare som alla kan fungera bra beroende på vilken lastkapacitet du är ute efter.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Borlänge och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Borlänge.


Båtrailer med lastad båt på väg ner i vattnet

Välj rätt för dina behov

För dig som letar efter en obromsad släpvagn i Borlänge hittar du en uppsjö av olika modeller. Ett obromsat släp kallas också för EU-trailer och har flera fördelar för den med små eller måttliga transportbehov.

Om du vill kunna frakta tyngre objekt är ett entreprenadsläp ofta ett bättre val. Du kan då utnyttja den generösa lastkapaciteten och enkelt transportera fordon och andra tunga föremål längre sträckor.