Släpvagnar i Borås Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Borås Vi levererar där du bor

Hitta din perfekta släpvagn i Borås

För att hitta rätt släpvagn i Borås krävs det att du vet vad du söker och att du gör lite research. Idag erbjuds ett omfattande sortiment med många alternativ att välja mellan, och det finns säkerligen en modell som passar dina behov perfekt. Ta dig tid att utforska vårt utbud på vår webbplats för att hitta den modell som bäst passar dig.Biltrailer med vitlackerad aluminiumkåpa bakom pickup bil

Upptäck vårt breda utbud av släpvagnar i Borås

Hos oss finns ett omfattande sortiment av både bromsade och obromsade släpvagnar. Vi erbjuder också specialdesignade släpvagnar anpassade för transport av specifika fordon. Om du söker en släpvagn i Borås, kan du enkelt bläddra igenom våra olika modeller för att finna den som bäst matchar dina behov.

När du gjort ditt val och beställt en släpvagn, kan du vanligtvis hämta den på ditt närmaste serviceställe. Dock, för större och mer skrymmande modeller, kan det vara nödvändigt att hämta upp släpvagnen direkt från vårt lager.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Borås och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Borås.


Jetski släpvagn med lastad Jetski påkopplad på bil

Olika typer av släpvagnar i Borås för alla behov

För de som vill beställa en släpvagn i Borås finns det många alternativ. Om du har behov av att transportera tyngre objekt, så är en bromsad släpvagn det självklara valet. Denna typ av släpvagn erbjuder extra säkerhet vid transport, tack vare sina bromsar som kan vara avgörande i oförutsedda situationer.

För dem som inte behöver transportera särskilt tunga föremål, kan en obromsad variant, ofta kallad EU-trailer, vara mer än tillräcklig. Fördelarna med en sådan är att den varken behöver registreras eller är föremål för fordonsskatt. Utöver detta erbjuder vi även specialsläp anpassade för specifika ändamål, såsom skotersläp, entreprenadsläp och båt- eller biltrailrar.