08-764 63 00
Majava för den seriöse

Den finska tillverkaren som ligger i framkant när det gäller utveckling och design inom släpvagnar. Genomgående i hela modellprogrammet är påkostade detaljer och praktiska lösningar. En släpvagn från Majava andas kvalité rakt igenom och gör ingen besviken.

Populära välbyggda galvaniserade släpvagnar med ett brett användningsområde. Utföranden i olika flakstorlekar och viktklasser samt ett stort utbud av tillgänglig extrautrustning.

Galvaniserade proffssläpvagnar i dubbelaxel utförande för maximal lastförmåga. Välbyggda släpvagnar som riktar sig till yrkesfolk med höga krav på funktion och stort tillbehörsprogram.

Galvaniserad obromsad EU-Trailer i proffsutförande. Extremt populära modeller lämpade för både yrkesfolk med enklare transportbehov samt för hemma användaren med högt ställda krav.

Gedigna båttrailermodeller med bromsar som gör båttransporten säker. Här hittar du några av marknadens mest populära båttrailers för transport av mindre och mellanstora båtar.

Mindre båtar transporteras enkelt med en obromsad båttrailer. Populära välutrustade modeller redan från start gör dessa båttrailers till ett prisvärt val utan att pruta på kvalitén.

Vi har flera olika modeller, både med eller utan bromsar för att transporter en eller två vattenskotrar. Aldrig tidigare har det varit så lätt att ta med sig sina favoriter på resande äventyr som nu.