08-764 63 00

Kvalitet och variation

När man talar om släpvagnar och kvalitet så innebär detta inte bara att släpvagnen ska vara slitstark och ha goda köregenskaper. Den som använder sig av ett släp vet att utrustning som t.ex. krokar, öglor, tipp eller vinschar kan underlätta hanteringen avsevärt beroende på aktuellt ändamål.

När vi blir kontaktade av leverantörer som vill representeras av oss så ser vi noga på deras produkter. Viktiga frågor är om släpen som erbjuds kan tillföra de egenskaper som våra kunder letar efter. Vi är medvetna om att variation i sig är viktigt för att man ska kunna finna det släp som passar allra bäst. Med ett stort och aktuellt sortiment så ger vi kunden möjligheten att vara riktigt petig.

Priser

Ett brett sortiment av släpvagnar innebär även konkurrenskraftiga priser. Man kan ju inte jämföra priser mellan olika modeller av släpvagnar, men med vår gedigna kunskap så kan vi hjälpa till med att finna en släpvagn som är allsidigt och prisvärt. Ibland kan man spara pengar på att köpa ett släp utan bromsar och i andra fall kan man få större nytta av sitt släp om man går upp en klass. Varje köp är individuellt och med många leverantörer av kvalitetssläp så kan vi möta de behov som finns.

Tillverkare eller importör?

Vi är alltid intresserade av att höra mer om nya släpvagnsleverantörer. Om du tror att dina produkter hör hemma på TrailerOnline.se vill vi gärna att du höra av dig till oss, ring eller skicka ett e-mail till vår säljavdelning.

Att vi redan har liknande varianter är bara en fördel. Det är just möjligheten att välja mellan olika märken och modeller som är styrkan och vi är fullkomligt övertygade om att både kunder och leverantörer vinner på detta i längden.

Här kan du läsa mer om några av våra leverantörer: 3s Alutrailers, Tiki Treiler, Majava och Debon.